Welkom bij Succesvol Gastvrij

Ik ben Clementine Sneek en het gezicht achter Succesvol Gastvrij

Succesvol Gastvrij - Clementine Sneek

Vastgoedfotograaf, magazinemaker, workshopsleider, creatieveling, inspirator,

organisator, enthousiasteling en ondernemer.

Mijn passie is (vastgoed)fotografie en dat wil ik graag inzetten om jou te helpen jouw gastenverblijf met mooie foto's zichtbaar te maken voor jouw gasten, zodat zij zien wat jij te bieden hebt en ze met veel plezier bij jou willen komen overnachten.

Ik heb ruime ervaring als vastgoedstylist en -fotograaf waardoor ik weet hoe gastenverblijven op een mooie een aanprekende manier gepresenteerd kunnen worden door het gebruik van mooie aansprekende beelden, waardoor mensen zich aangetrokken voelen om te komen overnachten.

Daarnaast ben ik al zo’n 13 jaar fervent camperaar dat is begonnen om onze hobby geocachen* makkelijker te kunnen doen in Nederland en Europa. Zo ben ik in aanraking gekomen met campings en met gastvrijheid.
Ik verblijf dan ook regelmatig op campings en tevens slaap ik met enige regelmaat in B&B’s en Airbnb’s. Daardoor weet ik als ervaringsdeskundige, op het gebied van het zoeken naar en bezoeken van gastenverblijven, waar gasten op letten als zij een slaapplekje zoeken en hoe gasten gastvrijheid ervaren tijdens het verblijf.

Ik kom graag vrijblijvend met jou in contact om te kijken of ik je kan helpen.

Met hartelijke groeten,

Clementine Sneek

Clementine Sneek Succesvol Gastvrij smartphone fotografie zichtbaarheid
Clementine Sneek Succesvol Gastvrij smartphone fotografie zichtbaarheid

Ik help jou met sfeervolle en aansprekende foto's en met
meer zichtbaarheid voor jouw gasten

* Geocachen is een soort schatzoeken met je GPS. Overal in de wereld liggen kokertjes, potjes, doosjes etc. verstopt en via een website krijg je coördinaten waar je deze kunt vinden. Wil je meer weten? Kijk eens op www.geocaching.nl.

Tip: Is ook leuk om als arrangement aan te bieden bij je gastenverblijf. Ik kan jou daar natuurlijk ook bij helpen!