Ik heb voor een aantal gastenverblijven magazines gemaakt. Foto's en teksten werden aangeleverd en het magazine maakte ik op. Het magazine kunnen ze gebruiken om hun gastenverblijf onder de aandacht te brengen van potentiële gasten via social media, op hun eigen website of versturen naar hun mailinglijst.

Wil je ook zo'n gastenmagneet? Neem dan contact met mij op!

Perron 22 

B&B Perron 22 wordt gerund door Peter Schoofs en Anneriet Klein. Met deze B&B is een droom van Anneriet uitgekomen. Perron 22 is niet alleen een B&B, maar er is ook een ruimte dat kan worden verhuurd voor vergaderingen, workshops, cursussen, kleine familiefeestjes, kinderfeestjes, babyshowers, etc.

Lees in het magazine meer over Perron 22 en de mogelijkheden.

Nick & Edith zijn samen eigenaar van Bed & Breakfast 't Merthoes. Gevestigd aan de Marktstraat was dit een toepasselijke naam voor deze B&B in het Limburgse Susteren.

Gemotiveerd door een gastvrij verblijf bij een andere B&B, zijn zij met hun B&B gestart.

Lees zeker het magazine als meer wilt weten over deze B&B.

B&B Nummer5 is gevestigd in Zolder (België). De combinatie van de Caribisch - Brabantse touch maakt deze B&B uniek. De gastvrije warmte van Curaçao en de Brabantse gezelligheid is een unieke troef die zij hebben. Een unieke locatie voor gasten die heerlijk willen ontspannen.

Spreekt dit aan? Lees dan verder dit magazine.

B&B Naderhuisen

Ans en Ronald zijn eigenaar van B&B Naderhuisen in Westervoort. De B&B is gevestigd in een voormalige koeienstal en heeft veel privacy. Het gastenverblijf is vooral gericht op recreatieve gasten. Natuurgebieden zoals onder andere Nationaal Park Veluwezoom Posbank, de Driegaarden, de Koppenwaard en rijksmonumenten waaronder ‘Oversteek naar de bevrijding’ zijn in de omgeving.

Mocht je meer willen weten, lees dan zeker hun magazine.

De Morgenstond

Zussen Kato en Saar en vriendin Griet runnen samen hun vakantiewoning De Morgenstond in Baarle-Hertog (België). Ze gaan voor gezelligheid en genieten met hun vakantiewoning.

Lees vooral het magazine als dat aanspreekt.

Vakantiehuisje 007

In Koksijde (West-Vlaanderen, België) staat vakantiehuisje 007. Een heerlijke rustige plek om te ontspannen vlak bij natuurpark en 2 kilometer vanaf het rustigste stuk strand van België.
Spreekt dit aan, lees dan verder in het magazine en ontdek wat het huisje nog meer te bieden heeft.

Ik zet jouw gastenverblijf graag in the picture!