Fotorapportage

Een eerste indruk die mensen van jouw gastenverblijf krijgen wordt gemaakt in de eerst 2 tot 7 seconden. In de meeste gevallen is dit door de foto’s van jouw gastenverblijf.

Je hebt veel tijd en energie gestopt in het verbouwen, inrichten en gastvrij maken van jouw accommodatie en je gaat er vol voor. Je zet je accommodatie op je website en diverse boekingssites met (eigen gemaakte) foto’s. Maar zijn deze foto’s wel representatief voor jouw accommodatie? Heb je er ook zoveel aandacht aan besteed als aan de voorbereiding?

Gastvrijheid is ‘gasten een welkom gevoel geven en oprechte aandacht schenken aan je gasten’. Kijk nog eens naar je foto’s waarmee je de eerste indruk wilt maken. Geven ze een welkom gevoel en het gevoel dat je aandacht aan je gasten zult besteden (net zoveel als jij hebt besteed aan de foto’s)?

Mocht dit antwoord nee zijn, dan kan ik jou helpen met het maken van een mooie en sfeervolle fotorapportage, waarmee je jouw gasten het eerste welkome gevoel zult geven en ze uitnodigt om bij jou te komen en te genieten van hun verblijf.

De onderstaande foto's zijn door mij gemaakt. De inrichting en styling is door de accommodaties zelf verzorgd.